CVO 3 Hofsteden
volwassenenonderwijs

Onze school

Onze troeven

Kwaliteit

Met een ruim, actueel en toegankelijk aanbod spelen we in op de wensen van een gevarieerd publiek en de eisen van een steeds veranderende, multiculturele samenleving. We willen een centrum zijn waar je al doende leert, waar leren vanzelfsprekend wordt.

Samen

Als cursist sta je bij ons nooit alleen. Leren is iets wat we samen doen. Ons team, onze docenten en je medecursisten zijn er om je vooruit te helpen. Samenwerken met diverse externe partners beschouwen we als een meerwaarde.

Welbevinden

Leren moet fijn zijn. In een ongedwongen sfeer willen we je stimuleren om je creativiteit ten volle te ontwikkelen.

Ontplooiing

We geven je de kans te ontwikkelen op individueel, sociaal, professioneel of creatief vlak. Omgekeerd groeit en evolueert onze werking dankzij jullie inbreng. Samen groeien, blijven vernieuwen en verbreden zijn kernbegrippen voor ons.

Centrumreglement

Het centrumreglement licht je in over het reilen en zeilen in CVO 3 Hofsteden en over je rechten en plichten als cursist. Klik hier om het centrumreglement te raadplegen.

Tevredenheid

Cursistenbevraging

Jouw mening telt voor ons. Om de twee jaar vragen we de mening van alle cursisten over de cursussen, de leerkrachten en de accomodatie van CVO 3 Hofsteden. Dit gebeurt via een elektronische bevraging.

IDEEËNBUS

Heb je een suggestie of een opmerking? Laat ze achter in onze ideeënbus.

Waarderingsformulier

Wij streven ernaar om al onze cursisten tevreden te stellen. Ben je bijzonder tevreden over je cursus of heb je toch een klacht over de werking van ons centrum? Vul dan dit [ formulier ] in.

Solliciteren

Wil je graag leerkracht worden bij CVO 3 Hofsteden? Mail ons dan je cv en sollicitatiebrief. We houden je gegevens gedurende één schooljaar bij in onze databank. Als er vacatures zijn waarvoor je in aanmerking komt, kunnen we je contacteren. Actuele vacatures vind je, indien van toepassing, hieronder.

[ mail sollicitatie ]

Arabisch