CVO 3 Hofsteden
volwassenenonderwijs

webontwikkelaar > PHP & MySQL

aanbod / inschrijven

Module Lesplaats Dag Uur Periode Prijs  
PHP MySQL 1 Kortrijk ma 18.10 - 21.30 05/09 - 09/01 90

 

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Schrijf je in op de nieuwsbrief (links onderaan op de website) om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Inhoud

Wil je je eigen website bouwen? In de cursus Websiteproductie leer je professionele websites efficiënt en flexibel ontwerpen en beheren volgens de huidige webstandaarden.

PHP & MYSQL 1

We zetten interactieve websites op met behulp van PHP (serverside scripting) en MySQL (databasebeheer). Aan de hand van praktische oefeningen verwerf je de basisvaardigheden. Je hoeft geen geboren programmeur te zijn om vlot met PHP overweg te kunnen.

PHP & MYSQL 2

We combineren afzonderlijke scripts tot volledige projecten. We ontwerpen en ontwikkelen een website (gastenboek, cd-winkel, nieuwsbriefsysteem) en geven een derde persoon (een lid van de vereniging, de bedrijfsleider …) de mogelijkheid om de site te onderhouden via een beveiligd gedeelte van de site. Deze persoon kan - zonder enige kennis van HTML, PHP, CSS en de database - teksten en afbeeldingen toevoegen aan de website.

Certificaat Webontwikkelaar

Wil je een certificaat Webontwikkelaar behalen? Dan moet je 8 modules afleggen. In deze modules bouwen we websites waarin verschillende multimediale toepassingen geïntegreerd zijn. We maken een eigen lay-out, aangevuld met animaties, audio en video, en automatiseren onze website door hem volledig databasegestuurd te maken.

Je start met de module Websiteproductie. Daarin gebruiken we HTML5 en CSS3. In de modules PHP en MySQL maak je je ontwerp ook interactief. Deze toepassing wordt gebruikt bij het ontwerpen van webwinkels, gastenboeken, of sitebeheer door derden. Tenslotte leer je in de cursus Databasebeheer je site automatisch up-to-date te houden.

In de module Webanimatie werk je met Adobe Animate, met behulp van HTML5, CSS3 en jQuery. Hier leer je hoe je bewegende beelden, video en geluid integreert in je site.

Je kan zelf kiezen welke cursussen je volgt, naargelang je interesse of behoefte.

 

Een cursus wordt pas ingericht als er voldoende inschrijvingen zijn. Voor meer info kan je terecht bij onze secretariaatsmedewerkers.

Prijs

Cursus

standaard€ 90
gedeeltelijke vrijstelling€ 18
volledige vrijstellinggratis

Lesmateriaal:

PHP & MySQL 1:€ 0
PHP & MySQL 2:€ 0


Opleidingscheques: deze cursus komt in aanmerking.

Betaald educatief verlof: deze cursus komt in aanmerking.

Voorkennis

Voor niveau 1 beschik je over basiskennis van de pc (cursus Pc-initiatie).

Voor hogere niveaus

  • heb je een certificaat van het voorgaande niveau of
  • ben je van het voorgaande niveau vrijgesteld door middel van een vrijstellingsproef.
PHP