CVO 3 Hofsteden
volwassenenonderwijs

schoonheidszorgen > Masseur

aanbod / inschrijven

Module Lesplaats Dag Uur Periode Prijs  
Masseur Kortrijk di 18.00 - 21.50 06/09 - 20/06 240

 

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Schrijf je in op de nieuwsbrief (links onderaan op de website) om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Inhoud

MASSEUR

In de driedelige basismodule nemen we het hele lichaam onder handen. Een massage bevordert het welbevinden van de persoon. Het brengt ontspanning en laat het lichaam beter functioneren. Door theoretisch inzicht en heel wat praktijkoefeningen word je hier steeds vaardiger in. Naast massage komen ook verschillende ontharingstechnieken voor oksel, benen en bikinilijn aan bod.

KLASSIEKE EN HEDENDAAGSE VERZORGING VAN HET LICHAAM

In het onderdeel Klassieke verzorgingen leer je anti-cellulitebehandelingen uitvoeren en hals, decolleté en buste verzorgen. Je krijgt weliswaar voldoende theoretische achtergrond om de technieken juist te kunnen toepassen. In het onderdeel Hedendaagse verzorgingen leer je de laatste nieuwe trends in allerhande lichaamsbehandelingen: hotstonemassage, kruidenstempelmassage, rugverzorging, behandeling van zware en vermoeide benen ... Ook hier wordt de praktijk grondig met theorie onderbouwd.

Is schoonheidsverzorging jouw passie?

Bezorg je ook graag iemand een mooi verzorgd uiterlijk en tegelijk een moment van relaxatie en verwennerij? Wil je er graag je beroep van maken? Of wil je gewoon iets meer weten over schoonheidszorgen? Je vindt in onze opleiding zeker je ding. De opleiding tot Schoonheidsspecialist bestaat uit 5 deelgebieden: Handverzorging, Voetverzorging, Gelaatsverzorging, Make-up en Masseur. Er zijn heel wat les- en evaluatiemomenten, professioneel begeleide theorie- en praktijklessen en er wordt gewerkt op modellen tijdens de lessen. Kortom: Dit is een zeer volledige opleiding die je beëindigt met kennis en zekerheid. De opleiding Schoonheidsspecialist is een professionele opleiding, goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs.

 

Een cursus wordt pas ingericht als er voldoende inschrijvingen zijn. Voor meer info kan je terecht bij onze secretariaatsmedewerkers.

Prijs

Cursus

standaard€ 240
gedeeltelijke vrijstelling€ 24
volledige vrijstellinggratis

Lesmateriaal:

Masseur€ 30
Lichaamsverzorging€ 40


Opleidingscheques: deze cursus komt niet in aanmerking.

Betaald educatief verlof: deze cursus komt niet in aanmerking.

Voorkennis

Voor deze cursus is er geen voorkennis vereist.

Masseur