CVO 3 Hofsteden
volwassenenonderwijs

informatica > een Fotoboek maken

aanbod / inschrijven

Module Lesplaats Dag Uur Periode Prijs  
Fotoboek maken Tielt Vijverhof wo 13:30 - 16:50 01/02 - 07/06 90 volzet
Bovenstaande cursus is helaas volzet. Wil je op de hoogte worden gebracht indien er wegens annulering een plaats vrij komt? Vul je gegevens dan hier in.

 

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Schrijf je in op de nieuwsbrief (links onderaan op de website) om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Een Fotoboek maken

In deze cursus leer je hoe je de foto's van een digitaal fototoestel kan overzetten naar de computer. Je krijgt ook enkele tips mee om tijdens het nemen van foto’s interessantere composities te maken, en dus leukere foto’s te kunnen nemen. Je leert echter niet werken met een digitaal fototoestel.
We downloaden een gratis programma, waarmee je professionele foto-effecten kan toepassen op je foto's (een retro-effect geven, de kleuren wat zachter maken …). Daarna gaan we aan de slag met het programma Albelli om een fotoboek samen te stellen. Hoe installeer je dit programma? Hoe start je aan een fotoboek? Hoe voeg je foto's en tekst toe? Hoe voeg je achtergronden en kaders toe? Hoe kan je extra's downloaden en installeren? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens de cursus. Daarnaast krijg je nog enkele tips om speciale effecten te creëren (een waaier van foto's, polaroid, een fotopuzzel …).
Ten slotte maak je met je eigen foto’s een leuk en creatief album tijdens de les.

 

Een cursus wordt pas ingericht als er voldoende inschrijvingen zijn. Voor meer info kan je terecht bij onze secretariaatsmedewerkers.

Prijs

Cursus

standaard€ 90
gedeeltelijke vrijstelling€ 18
volledige vrijstellinggratis

Lesmateriaal


Fotoboek maken:€ 7

Opleidingscheques: deze cursus komt in aanmerking.

Betaald educatief verlof: deze cursus komt in aanmerking.

Voorkennis

Voor de cursus Basis Multimedia beschik je over basiskennis van de pc en internet (cursus Pc-initiatie, cursus Internet). Voor de cursus Fotoboek maken kan je werken met een digitaal fototoestel.

fotoboek maken