CVO 3 Hofsteden
volwassenenonderwijs

Goudsmid > SLUITINGEN

aanbod / inschrijven

Module Lesplaats Dag Uur Periode Prijs  
Sluitingen Heule wo 18.00 - 21.55 07/09 - 21/06 240

 

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Schrijf je in op de nieuwsbrief (links onderaan op de website) om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Inhoud

sluitingen

In deze module maken we kennis met meerdere sluitingen waarvan we er enkele gaan realiseren zoals het ‘kapittelslot’, het ‘haakslotje’ en een eigen ontworpen designslot. We maken ook een scharnierarmband met bijhorend scharnierslot en enkele veiligheidssloten zoals het kettingslotje en het gekende ‘achtje’. Daarnaast maken we kennis met soorten gietprocédés zoals de Delftse gietmethode en het verloren-was- procédé, waarbij we er zelf ook enkele zullen toepassen zoals het gieten in ossa-sepia, het afmouleren met koudrubber en decoratief gieten in blik.

 

Een cursus wordt pas ingericht als er voldoende inschrijvingen zijn. Voor meer info kan je terecht bij onze secretariaatsmedewerkers.

Prijs

Cursus

standaard € 240
gedeeltelijke vrijstelling€48
volledige vrijstellinggratis

Lesmateriaal

€40

verbruiksgoederen

€250 *
* In de loop van deze module koop je eigen werkmateriaal aan ter waarde van ongeveer 250 euro. Dit materiaal moet niet op één moment aangekocht worden, maar wordt geleidelijk aangekocht op basis van de opdrachten.


Opleidingscheques: deze cursus komt niet in aanmerking.

Betaald educatief verlof: deze cursus komt niet in aanmerking.

Voorkennis

De cursist beschikt over het deelcertificaat van de modules ‘Basistechnieken’, Solderen’, ‘Zettingen maken’ en ‘Vormsmeden’.

Sluitingen