CVO 3 Hofsteden
volwassenenonderwijs

Nieuws

Nieuws

Tijdlijnfoto's

Lena, de schattige dochter van leerkracht NT2 Karen Van Overbeke, is blij met haar nieuwe CVO 3 Hofsteden-slabbetje. Fijn weekend!

56 vind ik leuks, 1 reacties5 dagen geleden

Foto's uit het bericht van CVO 3 Hofsteden

Er bloeit iets in Metaal-lassen! 2 cursisten uit de opleiding metaal-lassen hebben hun beste lastechnieken bovengehaald voor het project ‘BLOEI’. Igor Dovgan en Robbe Lapauw hebben onder de begeleiding van leerkracht Kristof Allegaert meegewerkt aan de nieuwe naam ‘BLOEI’ voor de leefschool te Ledegem. … Lees meer via Facebook »

16 vind ik leuks, 1 reacties5 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag is het Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie! (bloemstuk van Els De Vos uit de cursus Bloemschikken bij leerkracht Det Verbeke)

26 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van CVO 3 Hofsteden

Leerkracht Stijn Michels en de cursisten ‘Mac voor Beginners’ laten weten dat het daar gisteren ook heel plezant was (als antwoord op ons Facebookbericht over de cursus ‘Gevorderde mobiele gebruiker’)! De cursisten leerden opgemaakte e-mails versturen met bijlagen en zelfportretten die zij maakten via … Lees meer via Facebook »

5 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Thé Hair Project

Op maandag 13 maart bezochten de cursisten Combinatiesnit Dames en Heren de kappersbeurs Thé hair project in Kortrijk. De cursisten kregen de kans om shows te bezoeken of eens rond te kijken op de stand van allerlei firma’s om alle nieuwigheden in de kapperswereld te ontdekken. Enkelen namen graag plaats … Lees meer via Facebook »

10 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden